Fiorentina odbila Inter i Juventus, Kjeza ostaje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2019, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fiorentina odbila Inter i Juventus, Kjeza ostaje

Jedan od najtalentovanijih italijanskih fudbalera Federiko Kjeza i naredne sezone nosiće dres Fiorentine, uprkos tome što su ga želeli Juventus i Inter.

Klub iz Firence, čiji je član srpski reprezentativac Nikola Milenković, objavio je danas da želi da razreši situciju i prekine spekulacije oko odlaska 21-godišnjeg napadača.

"Poslednjih dana piše se o tome gde će Kjeza igrati sledeće sezone. Kjeza je vezan za Fiorentinu dugoročnim ugovorom i što se nas >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tiče ostaće u Firenci da se u potpunosti formira", navodi se u saopštenju.

Kjeza je ponikao u Fiorentini, za čiji prvi tim igra od 2016. godine i sjajnim igrama privukao je pažnju klubova i priče o mogućem transferu od 50 miliona evra.

On je već stigao da odigra 11 utakmica za reprezentaciju Italije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.