Fiorentina objavljuje da je postigla dogovor...

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2021, 22:00

"Fiorentina objavljuje da je postigla dogovor...''

Fudbalski klub Fiorentina saopštio je danas da je raskinut ugovor o pozajmici Patrika Kutronea i da će se italijanski napadač vratiti u Vulverhempton.

Kutrone (23) je prošlog januara prešao na pozajmicu u Fiorentinu, kada je potpisao ugovor na 18-meseci. On se nije najbolje snašao na "Artemio Frankiju", zbog čega se vraća u Englesku.

"Fiorentina objavljuje da je postigla dogovor sa Vulverhemptonom o prevremenom raskidu ugovora o pozajmici Patrika Kutronea" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << , navodi se u saopštenju kluba iz Firence.

Kutrone je ove sezone odigrao 11 utakmica u Seriji A i nije postigao gol. Za Fiorentinu je odigrao ukupno 34 utakmica i postigao je pet pogodaka.

On bi mogao da dobije priliku u Vulverhemptonu, pošto je povredjen napadač Raul Himenes.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.