Izvor: Sportske.net, 17.Maj.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fiorentina na pragu Lige Šampiona, Leće pred povratkom u Seriju B

Slavlje u Firenci, zahvaljujući pobedi protiv Sampdorije, odnosno remiju Đenove u sudaru sa Kjevom, "ljubičasti" cementirali četvrto mesto. Juventus ni sedmu utakmicu nije dobio, sada ima samo bod više od Fiorentine. Torino uz smeh na tribinama, dobio Napoli, Bolonja ne odustaje od opstanka. Emilijani poslali Leće u niži rang. Ređina i dalje veruje u spas u poslednja dva kola.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Inter "trojkom" proslavio skudeto, "Viola" stiže Juventus

Izvor: Blic, 18.Maj.2009, 00:37

Fudbalerima Intera su posle sinoćne burne proslave četvrtog skudeta u nizu smogli snage da slavlje prebace i na teren gde su sa ubedljivih 3:0 zatvorili 36. kolo Serije A. Ranije, Fiorentina i Bolonja su postali pobednici dela nedeljnog programa koji je imao rezultatski značaj. "Viola" se minimalnim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.