Fiorentina ispustila pobedu u poslednjoj sekundi (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2017, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fiorentina ispustila pobedu u poslednjoj sekundi (video)

Kakav finiš.

Fudbaleri Fiorentine i Atalante remizirali su rezultatom 1:1 (1:0) u šestom kolu Serije A.

Fiorentina je povela već u 12. minutu kada je Kijeza iskoristio asistenciju Teraua za 1:0 i tim rezultatom otišlo se na odmor.

Atalanta je u drugom delu bila bolji rival, a u 62. minutu je propustila veliku šansu da izjednači, pošto je Gomez promašio penal.

Međutim, ofanziva se isplatila u poslednjim sekudanama meča, kada je Frojler postavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << konačnih 1:1.

Fiorentina i Atalanta su sada ostali u sredini tabele sa osam, odnosno sedam osvojenih bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Golčina malog Kjeze, čudesno veče Sportijela, ali opet nedovoljno da se tuče Atalanta (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Sep.2017

Fiorentina ostala bez pobede u poslednjim sekundima..Imala je Fiorentina pobedu u rukama, odbrojavala je poslednje sekunde, ali joj se kukavička igra osvetila i ostala je bez dva boda u poslednjim momentima meča. Odlična Atalanta je golom u poslednjem napadu zasluženo stigla do boda u Firenci jer...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.