Finale plej ofa u malom fudbalu

Izvor: B92, 21.Maj.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale plej ofa u malom fudbalu



Prvak Crne Gore Municipium i prvak Srbije Marbo iz Beograda odigraće u nedelju 22. maja u Pljevljima prvu utakmicu finala plej ofa takmičenja SCG u malom fudbalu. Pljevaljski Municipium je u polufinalu eliminisao drugoplasiranu ekipu u Srbiji, novosadski Liman Olimpik (2:4 i 8:2), dok je Marbo bio bolji od danilovgradskog Mocarta, drugoplasirane ekipe crnogorske lige (2:3 i 10:3). Tim Marba je branilac titule prvaka Srbije i Crne Gore.

Fudbaleri Municipiuma smatraju da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "neznatnu prednost ima ekipa Marba, s obzirom da se, voljom žreba, revanš igra u Beogradu". Ove dve ekipe prošle sezone igrale u polufinalu prvenstva SCG, a Marbo je u oba meča pobedio.

"Iskusniji smo, izvukli smo pouke iz tog dvomeča, a ove sezone imamo i kvalitetniji tim tako da nema izrazitog favorita. Marbo je u prednosti, jer se revanš igra u Beogradu, ali mi ćemo pokušati da u prvom meču ostvarimo što bolji rezultat kako bi konačno jedna titula prvaka države stigla u Pljevlja", rekao je sportski direktor Municipiuma Jovica Lončar.

Svi u klubu očekuju neizvesno finale, sa malim brojem golova, uz "mogućnost da prvaka odluči i jedan gol više postignut na gostujućem terenu".

Utakmica u Pljevljima igra se u nedelju u 19 sati, a ceo prihod od ulaznica uplatiće se na račun Željke Golubović za operaciju oka u Moskvi. Revanš je na programu sedam dana kasnije, a važi pravilo gola u gostima'.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.