Finale kupa, Barsa - Real

Izvor: RTS, 03.Feb.2011, 02:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale kupa, Barsa - Real

Barselona i Real plasirali se u finale Kupa kralja, Stradali Almerija i Sevilja. "Posebni" želi osvetu za petardu na Kampu Nou, Gvardiola namerava da nastavi dominaciju Katalonaca. Poslednje finale Real - Barsa pre 21 godinu.

Ukoliko je i bilo nekih dilema, one su sada raspršene. Dva najbolja španska kluba sastaće se u finalu Kupa kralja, po prvi put od 1990. godine, kada je Barselona slavila 2:0.

Katalonci su se finala dokopali posle rutinskog dvomeča protiv Almerije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u kojem je ukuppan rezultat iznosio 8:0 za Barselonu, iako je Pep Gvardiola u revanšu odmarao skoro sve velike zvezde.

Utakmica je završena rezultatom 3:0, iako je i posle prve utakmice i "petarde" na Kampu Nou bilo jasno da Almeriji treba pomoć više sile kako bi se plasirala u finale kupa.

Strelci za Barsu bili su Adriano, Tijago Alkantara i Ibrahim Afelaj.

Slična situacija bila je i u duelu Reala i Sevilje, jer je posle 1:0 u prvom meču bilo kristalno jasno da će Sevilja morati ovogodišnje ambicije da zadovolji u nekom drugom takmičenju.

Golove za Real postigli su Ozil i novi napadač Emanuel Ademajor, kome jo to bio prvi pogodak u dresu "kraljevskog kluba".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.