Finale ili lakši trening? Novak SILOVITO do nove titule!

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2016, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale ili lakši trening? Novak SILOVITO do nove titule!

Još jedna sjajna partija Novaka Đokovića, koji večeras nije imao dostojnog rivala u borbi za titulu u Indijan Velsu.

Novak Đoković lakše nego što se očekivalo osvojio je Indijan Vels, pošto je sa 6:2 i 6:0 u finalu deklasirao Miloša Raonića.

Ovo je već peti trofej koji je Novak osvojio na ovom turniru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << treći uzastopni, a do njega je došao posle jedva sat i 20 minuta igre u finalnom susretu.

Već u prvom gemu Đoković je napravio brejk, a kada je potom učinio isto i u trećem, postalo je jasno da je Raonić u tom delu igre bez šanse za preokret.

Do kraja seta je uspeo da osvoji dva gema, a Đoković je rutinski završio posao - 6:2.

Šta reći za igru u drugom setu?

Totalna dominacija Novaka Đokovića, koji je osvajao gem za gemom, a Raonić kao da je jedva čekao da se za njega ovo mučno finale što pre okonča.

Na kraju - 6:0 za srpskog tenisera koji nastavlja svoju dominaciju svetskim tenisom.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.