Izvor: Piplmetar.rs, 27.Feb.2024, 10:30

Filmska priča u Trigoriji

Fudbaleri Rome dočekuju Torino ove večeri u 26. kolu italijanske Serije A, međutim utakmici je prethodila jedna neobična stvar.
Dešavalo se da poneki treneri krišom špijuniraju trening rivalske ekipe. Nešto takvo učinio je nedavno Marselo Bjelsa dok je radio u Lidsu. Uhvaćen je samo kamerom slučajnih prolaznika. Ali, u Torinu, uoči utakmice sa Romom, nisu bili tako pažljivi. 
Naime, pomoćnik Ivana Jurića u „bikovima“ Mikel Orekio sakrio se između drveća koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << okružuju sportski centar u Trigoriji i uz pomoć tehnologije posmatrao sesiju Rome i slao izveštaj šefu ekipe. 
Međutim, tridesetčetvorogodišnji trener nije bio previše pažljiv, pa je u rutinskom obilasku oko „Bernardinija“, policija uvidela šta on radi te ga udaljila od trening centra.
Zanimljivo, Orekio i Ivan Jurić su isto uradili i prošle sezone, ali ga je tada primetio Žoze Murinjo koji ga je izvređao i lično poslao policiju da ga ukloni sa

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.