Filipović: Da sam na početku realizovao peterce...

Izvor: Mondo, 13.Dec.2018, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filipović: Da sam na početku realizovao peterce...

… lakše bismo igrali. Ovako smo jurili rezultat, poručio je kapiten Srbije posle pobede nad Hrvatskom

Srbija je u Nišu slavila protiv Hrvatske u trećem kolu Evrokupa, ali tek posle boljeg izvođenja peteraca - 11:9.

Tim Dejana Savića imao je problem sa realizacijom na početku meča, ali je nedostajala i sreća, budući da je mnogo lopti pogodilo okvir gola. Hrvatska je to vešto koristila, dugo držala prednost, ali su domaćini ipak uspeli da uhvate priključak >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i izbore peterce.

A onda je Branislav Mitrović odbranio dva šuta i obezbedio Srbiji pobedu.

"Uspeli smo na kraju da uhvatimo naš ritam i to mi je drago. Stigli smo i lepo je pobediti u ovom ambijentu", rekao je golman Srbije.

Kapiten Filip Filipović nije bio uspešan na početku, kada je promašio dva penala, što, veruje, da je uticalo na tok igre.

"Preuzimam odgovornost. Da sam realizovao peterce lakše bi igrali. Ovako smo jurili i čestitam ekipi na pobedi. Posle poluvremena smo pojačali ritam i to nam je na kraju doneo uspeh", naveo je kapiten Srbije.

Selektor Dejan Savić očekivao je tešku i neizvesnu utakmicu.

"Rovovska borba do kraja. Sudije su dozvolile tvrdu igru i na centrima, ali i spolja. Loša su nam bila rešenja u napadu koja su omogućila kontre Hrvatima. Čestitam i jednoj i drugoj ekipi, odlična utakmica, a hvala i Nišlijama na podršci", rekao je Savić.

Njegov kolega na klupi Hrvatske Ivica Tucak nije tugovao posle meča.

"Briljantna utakmica, zadovoljan sam igrom svoje ekipe. Iimali smo prednost, priliku da iz peterca rešimo utakmicu, ali onda je Srbija stigla i pobedila", poručio je selektor vaterpolista Hrvatske.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.