Izvor: MozzartSport.com, 17.Jul.2021, 15:24

Filipov tenis na visokom nivou, Krajinoviću srpski derbi protiv Đerea i finale Hamburga

Na taj način se plasirao u borbu za titulu

Lep prizor. Dvojica srpskih tenisera u borbi za finale turnira u Hamburgu. I posebno je dobro i lepo što srpski tenis ima na koga da bude ponosan i van vanvremenskog Novaka Đokovića. Filip Krajinović i Laslo Đere odmerili su snage i na kraju je Krajinović otišao u finale Hamburga - 2:0 (6:4, 6:2).
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Oba seta je dobio Krajinović, ali su oni bili različiti. U prvom je Đerea mnogo koštao prvi gem u meču. Odmah je Krajinović napravio brejk i do kraja utakmice uspeo da održi prednost i stigne do prvog seta.

Zanimljivo je da je u drugom setu odmah Krajinović ponovo napravio brejk, Đere je uzvratio istom merom, ali je Laslo do kraja izgubio dva servis-gema i tu je bio kraj svih njegovih nadanja.

Krajinović je imao bolji procenat prvog servisa, a posebno je drastična razlika u dobijenim poenima na drugi servis. To je posebno koštalo Đerea nekog boljeg rezultata.

Iako je Laslo Đere specijalista za šljaku, Krajinović je dokazao zašto je uspeo da savlada Stefanosa Cicipasa u prošlom kolu.

Filip sa ovakvim igrama može mnogo čemu da se nada, pa i osvajanju titule u Hamburgu. Protivnik u finalu biće mu pobednik duela Federiko Delbonis - Pablo Karenjo Busta.

Jako je važan ovaj uspeh za Krajinovića iz više razloga, a posebno na polju samopouzdanja.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković finale

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krajinović bolji od Đerea za plasman u finale Hamburga

Izvor: RTS, 17.Jul.2021

Filip Krajinović savladao Lasla Đerea sa 2:0 po setovima 6:4, 6:2 i plasirao se u finale turnira u Hamburgu. Filip će u finalu igrati sa Špancem Pablom Karenjo-Bustom. . Srpski derbi pripao je Krajinoviću. Bio je skoncentrisaniji od samog starta. Đere je imao svoje...

Nastavak na RTS...

Krajinović dobio rivala u finalu Hamburga

Izvor: B92, 17.Jul.2021

Filip Krajinović će u finalu ATP turnira kategorije 500 u Hamburgu igrati protiv Pabla Karenja Buste...Španac je lako stigao do finala, pobedom nad argentinskim teniserom Federikom Delbonisom...Pobedio ga je posle dva odigrana seta – 7:6, 6:3...U prvom setu nismo videli nijednu brejk loptu, servis...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.