Filip Stojković: Naježio sam se kad sam istrčao

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jun.2017, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Stojković: Naježio sam se kad sam istrčao

Novi Zvezdin desni bek zadovoljan posle prve utakmice u drugom mandatu u crveno-belom dresu

Detinjstvo je proveo u Ljutice Bogdana, ali je dugo čekao da zaigra pred 20.000 ljudi na “Marakani“. I večeras je dočekao. Filip Stojković je impresionrian onim što je video u pobedi nad Florijanom. Doduše, pre svega onim van terena.

Kad sam istrčao na teren - naježio sam se. Baš sam pričao sa Vujadinom Savićem sad o tome“, rekao je Stojković >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << posle meča.

Zadovoljan je i kako je ekipa odigrala...

Svih 11 igrača koji smo počeli utakmicu dali smo 150 odsto mogućnosti i zasluženo pobedili. Najvažnije je da se niko nije povredio. Hteli smo da obezbedimo miran rad i miran put na Maltu. To smo i uspeli iako nijedan igrač nije 100 odsto spreman. Meni je ovo prva utakmica od Poljske u Crnoj Gori. Čestitam i ekipi i stručnom štabu na rezultatu“.

A šta je Milojević rekao na poluvremenu?

Da ne budemo nervozni, da će biti grešaka u pasu, da igramo mirno“.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.