Izvor: MozzartSport.com, 22.Nov.2020, 22:02

Filip Mladenović lider Legije! Boc kao Sergej u Oslu, mat kao krilo (VIDEO)

Srpski reprezentativac igra sjajno u poslednje vreme

Jesen velike forme Filipa Mladenovića. Igra levi bek naše reprezentacije, čini se, kao nikad pre. Rekao je MOZZART Sportu Aleksandar Vuković kako nema dilemu da će 29-godišnji Čačanin uspeti u Varšavi, a koliko znači ekipi Legije, koja je u međuvremenu promenila trenera, videlo se, između ostalog, u utakmici desetog kola Ekstraklase.

Gostovao je prvak Poljske nepredvidivoj Krakoviji, ekipi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koja ga je uskratila za pehar Superkupa pre mesec dana i koja ga je letos eliminisala u polufinalu državnog kupa, a osvetu za te neuspehe servirao je upravo Srbin – 1:0.

Bio je ponajbolji igrač na terenu u utakmici kojom je Legija seriju pobeda produžila na tri, a niz bez poraza na šest mečeva. Jer, ima u timu Mladenovića, sposobnog da neumorno šparta levom stranom, ponavlja se, stiže i u napad, početkom drugog poluvremena pogodio je prečku tako što je maltene reprizirao lob udarac Sergeja Milinkovića Savića iz Osla, da bi u 51. minutu natrčao na dugački pas Josipa Juranovića, letos angažovanog iz splitskog Hajduka, i postigao treći gol u dresu varšavskog velikana. Ima i pet asistencija. Kao da je krilni napadač. Taman da ga administratori Legijnog tviter profila pohvale rečju koja opsije koliko im znači:

Lider“.

???????????????????????? ⭐️ pic.twitter.com/bi2hHjfwAT

Opravdano. Na kraju krajeva, Mladenović je samo u klubu nastavio da radi isto što i u dresu reprezentacije Srbije. Pre deset dana namestio je Luki Joviću pogodak za izjednačenje protiv Škotske, minule srede dao prvi gol za državni tim, upisao i dve asistencije na meču sa Rusijom.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.