Filip Đuričić se ozbiljno nameće Krstajiću

Izvor: Sportske.net, 16.Apr.2018, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Đuričić se ozbiljno nameće Krstajiću

Preporodio se na Apeninima, juče je plesao na 'Mapeiju'.

Prežaljeni Benevento se neporažen vratio sa gostovanja kod Sasuola, bilo je 2:2, a Filip Đuričić je bio među najboljima na terenu.

Obranovčanin je asistirao Diabateu kod vodećeg gola Kampanaca, a učestvovao je i u akciji kod drugog gola koji je postigao isti igrač i kojim je postavljen konačan rezultat.

Zbog odlične partije u Ređo Emiliji, Đuričić je izabran od strane portala 'WhoScored?' >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u idealan tim 32. kola Serije A, a samim tim i zakucao na vrata reprezentacije Srbije za koju je upisao 24 nastupa i postigao 4 gola. Poslednji put je igrao u dresu sa državnim grbom pre dve godine.

Društvo u veznom redu Filipu prave najbolje ocenjen igrač kola Daglas Košta, koji je u rutinskoj pobedi Juventusa nad Samdorijom upisao het-trik asistencija, te Verdi iz Bolonje i Besa iz Đenove.

Golmanu Milana Donarumi je čudesna odbrana u nadoknadi protiv Napolija, koja je možda  i rešila šampionsku trku, donela mesto u ovom timu. Mesto u poslednjoj liniji dobili su Hevedes (Juventus), koji je postigao svoj prvenac u Seriji A, Cepiteli (Kaljari), Facio (Roma) i Masina (Bolonja). U napadu je Sasuolov tandem Politano-Babakar.

He made quite the impact against Sampdoria on Sunday evening and with 3 assists to his name in a 3-0 victory, @juventusfc winger Douglas Costa makes our Serie A team of the weekhttps://t.co/x7C9pJR0Py pic.twitter.com/Rimp4MThff

— WhoScored.com (@WhoScored) April 16, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Filip Đuričić: ''De Zerbi i Benevento su mi pružili šansu da ponovo oživim''

Izvor: Sportske.net, 17.Apr.2018, 14:55

Srpski fudbaler Filip Đuričić ponovo je blistao u dresu Beneventa, ovaj putu meču sa Sasuolom u gostima koji je završen rezultatom 2:2...Đuričić je zabeležio magičnu asistenciju za Dijabatea za vodeći gol Beneventa i prema izveštajima italijanskih medija, bio je najbolji igrač utakmice...Igrao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.