Izvor: MozzartSport.com, 12.Feb.2021, 20:40

Filadelfija ponovo hoće Bjelicu

Obnovljeno interesovanje iz 2018. godine

Filadelfija se nalazi među klubovima koji su zainteresovani za Nemanju Bjelicu. Srpski reprezentativac je u drugom planu u svom Sakaremenutu i to će 76-ersi pokušati da iskoriste rok do 25. marta kada je poslednji rok za transfere u NBA ligi.

Sakramento je Bjelicu želeo u svojim redovima još 2018. godine, samo nekoliko dana pre nego što je srpski košarkaš potpisao za Kingse. Sada kada je trogodišnji ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igrača blizu kraja, interesovanje je ponovo aktivirano i moglo bi da rezultira konačnim dogovorom.

Bjelica je ove sezone, kada je bio u konkurenciji za tim, prosečno beležio 6,6 poena, 3,6 skokova i 1,9 asistencija po utakmici.

Protekih nedelja pominjalo se da Bjelica nije u konkurenciji zbog ličnih razloga, a to je potvrdio i trener Kingsa Luk Volton, uz poruku da njegov izostanak nije iz košarkaških razloiga. Ostaje da se vidi kako će Sakaramento reagovati na eventualne ponude za igrača koji godišnje zarađuje 7.150.000 dolara.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.