Filadelfija i Golden Stejt završili posao

Izvor: Mondo, 25.Apr.2018, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filadelfija i Golden Stejt završili posao

Boston i Milvoki igraće i šesti meč. Golden Stejt izbacio San Antonio, Filadelfija bolja od Majamija.

Filadelfija je prošla, Majami ispao... Rezultat u seriji je 4:1, a poslednji meč između ove dve ekipe u ovogodišnjem plej-ofu završen je rezultatom 104:91.

Džej Džej Ridik odradio je odličan posao u petom meču. Bio je prvi strelac ekipe u kojoj su čak petorica igrača imala dvocifren učinak. Njegov je iznosio 24 poena. Ben Simons je postigao 14, a imao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i deset skokova, dok je zapaženu rolu ostvario i Džoel Embid sa 19 poena i 12 skokova.



Izvor: YouTube

Dario Šarić je za 22 minuta ubacio osam poena, a zabeležio je i po pet skokova, odnosno asistencija.

U Majamiju je Keli Olinika bio prvi strelac sa 18 poena, dok je Goran Dragić ubacio 15.



Izvor: YouTube

Poslednji meč u noći izneđu utorka i srede odigrali su Golden Stejt i San Antonio. Sparsi aktuelnom prvaku nisu mogli da pruže značajniji otpor u seriji, koja je završena 4:1 u korist Voriorsa.

Lamarkus Oldridž blistao je u petom meču, ali to nije bilo dovoljno da se produži nada "mamuza". Golden Stjet je pobedio 99:91. Za šestu utakmicu nije pomoglo ni njegovih 30 poena i 12 skokova.

Drejmond Grin je bio centralna figura u pobedničkoj ekipi sa 17 poena, 19 skokova i sedam asistencija. Prvi strelac ekipe bio je Kevin Durent sa 25 poena.

Serija nije završena između Bostona i Milvokija. Seltiksi vode 3:2, a prednost su stekli pobedom na svom parketu 92:87. Al Horford je ubacio 22 poena za Boston, dok je Krist Midlton bio najefikasniji kod Baksa sa 23.



Izvor: YouTube

Ipak, najbolju partiju pružio je Janis Adetokumpo, kome je jedna aistencija falila za "tripl-dabl". Postigao je 16 poena i uhvatio deset lopti.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.