Filadelfija dovela konkurenciju Bobiju

Izvor: Mondo, 03.Apr.2019, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filadelfija dovela konkurenciju Bobiju

Videćemo da li će se i koliko će se smanjiti minutaža srpskog centra.

Foto: Tanjug/AP/Scott Threlkeld

Filadelfija se pojačava za finiš sezone!

Greg Monro (28, 211cm) potpisao je ugovor sa Seventisiksersima do kraja sezone kako bi pojačao "unutrašnju liniju" u kojoj je do sada apsolutno dominirao Žoel Embid, dok je solidnu minutažu imao i Boban Marjanović od dolaska iz Klipersa.

Monro dolazi sa statusom "veterana", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iako nije još ni u tridesetim godinama, pošto je u ligi od 2010. godine i nastupao je već za Detroit, Milvoki, Finiks, Toronto i Boston.

U poslednje dve godine se muči s formom i nije mogao da "zaradi" bolji ugovor.

Videćemo kako će ovo uticati na ulogu Bobana Marjanovića u Filadelfiji pošto se u dosadašnjih 17 utakmica imao minutažu u proseku od 13,5 minuta i za to vreme je ostvarivao lepu statistiku - 7,6 poena i 5 skokova po meču.

Filadelfija je trećeplasirana na istoku sa 49 pobeda i 28 poraza.

Philadelphia is signing veteran center Greg Monroe to a rest-of-season contract, league sources tell @TheAthleticNBA@Stadium.

— Shams Charania (@ShamsCharania) April 3, 2019

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.