Fila može i bez Embida, Boston slavio i bez isključenog Tejtuma VIDEO

Izvor: B92, 02.Dec.2023, 09:54

Fila može i bez Embida, Boston slavio i bez isključenog Tejtuma VIDEO

Boston Seltiksi nisu trpeli zbog isključenja Džejsona Tejtuma koji je kraj utakmice posmatrao iz svlačionice pobedu svog tima nad Filadelfijom od 125:119.

Prva zvezda Bostona je do momenta kada je zbog udaranja Roberta Kovingtona u lice isključen upisao 21 poen.

Seltiksi su imali dosta raspoloženih igrača, koji su dobro rasporedili poene tako da su Braun i Horford imali po 20 poena, a Vajt je izjednačio učinak Tejtuma sa 21. poenom.

Fila je bila praktično >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << već otpisana, jer su na ovom meču bili bez svoja dva najbolja igrača Tajriza Meksija i Džoela Embida.

Uprkos tome gosti su se dobro držali u "TD Gardenu" gde su posle tri četvrtine imali zaostatak od poena razlike (95:94), pošto je Melton pogodio trojku, kada je nastao haos na terenu posle kojeg je Tejtum isključen.

Ovaj događaj je samo rasplamsao atmosferu u dvorani, gde su navijači Bostona zvižduicma počastili sudije, a pošto je Tajtum dobio tehničku ličnu grešku, Fila je sa linije penala došla do izjednačenja pred start poslednjih 12 minuta.

Melton je mogao biti junak pobede Filadelfije, kada je na pet minuta do kraja pogodio za 111:108, dok je Patrik Beverli svojim poenima uticao da pred kraj meča njegov tim ima prednost od 116:115.

Ipak je onda usledila serija Bostona od 10:3, posle koje su Seltiksi došli do nove pobede u NBA ligi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.