Figo: Engleska neće postati prvak sveta

Izvor: Blic, 07.Dec.2009, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Figo: Engleska neće postati prvak sveta

Bivši reprezentativac Portugala Luis Figo ne veruje da će Engleska osvojili titulu svetskog prvaka na Mondijalu u Južnoj Arfici.

Iako su Englezi bili superiorni u kvalifikacijama, oni prema Figovom mišljenju nemaju puno šansi naspram Španije, Brazila i Argentine, piše britanski Mejl on sandej.

"Jedna od te tri reprezentacije će po meni doći do titule. Takođe mislim da je moguće da iznenađenje napravi i neka afrička reprezentacija zbog toga što se Mondijal >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << igra na tom tlu. Mislim da Engleska ipak neće biti u krugu favorita za pobedu u finalu, baš kao što je to bio slučaj na Evropskom prvenstvu 2008. godine. Za Mondijal ih svrstavam u isti rang sa Portugalom", rekao je Figo ne želeći da komentariše grupu smrti u kojoj su Portugal, Brazil, Obala Slonovače i Severna Koreja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.