Fetel se ne zaustavlja, trijumf i u Koreji

Izvor: Blic, 16.Okt.2011, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fetel se ne zaustavlja, trijumf i u Koreji

Aktuelni šampion Formule 1 Sebastijan Fetel pokazao je da je apsolutno domintantan u najluđem cirkusu na svetu. Nemački vozač je bez problema upisao novu pobedu, slavivši na trci koja je vožena za Veliku nagradu Koreje, gde je njegova ekipa odbranila titulu konstruktora.

Vozač Red Bula i novi-stari prvkak potvrdio je svoju vladavinu i na stazi Jeongam. Iako je krenuo sa drugog startnog mesta, to mu uošte nije smetalo da prvi prođe kroz cilj, sa vremenom 1:38:01,994 i tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ostvari desetu ovosezonsku pobedu.

Pored Fetela, na podijum su se popeli vozač Meklarena Luis Hamilton, dok je treću poziciju zauzeo Mark Veber.

Veoma zanimljivo je bilo na startu trke. Odlično su krenuli vozači Red Bula, pa se akutelni šampion brzo probio na čelnu poziciju, dok se Veber našao na trećem mestu odmah iza Hamiltona, dok je najveći gubitnik bio Baton koji je pao na šesto mesto na kraju prvog kruga.

Trku je obeležio i incident između vozača Lotus Renoa Vitalija Petrova i Mihaela Šumahera u Mercedesu, kada je Petrov naleteo na višestrukog prvaka, pa su obojica morala da završe trku.

Velika borba se vodila za drugu poziciju između Hamiltona i Vebera, ali je Britanac uspeo da odoli naletima vozača Red Bula.

Sledeća trka Formule 1 vozi se 30. oktobra u Indiji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VN Južne Koreje: Fetel, a ko bi drugi?

Izvor: Sportal.rs, 16.Okt.2011

Svako ko je mislio da će Sebastijan Fetel popustiti papučicu sa gasa posle "overe" titule u prošloj trci u Japanu - "debelo" se prevario! Novi/stari šampion je klasu potvrdio u Koreji gde je ostavio sve konkurente iza sebe i "upisao" desetu pobedu u takućem šampionatu.

Nastavak na Sportal.rs...

Deseta ovosezonska pobeda Fetela

Izvor: Radio 021, 16.Okt.2011

Nemac Sebastijan Fetel zabeležio je i desetu ovosezonsku pobedu pošto je prvi prošao kroz cilj na Velikoj nagradi Koreje.

Nastavak na Radio 021...

F1: Fetel dominirao i u Koreji

Izvor: TvojPortal.com, 16.Okt.2011

Izvor: vesti online. Vozač Red Bula Nemac Sebastijan Fetel pobedio je na VN Koreje i tako još jednom potvrdio da je apsolutni šampion sveta u Formuli 1.. ... . Fetel je završio trku na stazi u Jeongamu kao prvi, drugi je bio Britanac Luis Hamilton, a treći kroz cilj je prošao Mark Veber..Od...

Nastavak na TvojPortal.com...

Fetel: Sjajno je što smo osvojili i titulu konstruktora

Izvor: Blic, 16.Okt.2011

Novi-stari prvak Formule 1 Sebastijan Fetel je i posle odbrane titule nastavio da dominira, pa je sigurno trijumfovao na Velikoj nagradi Koreje, gde je Red Bul odbranio naslov najboljeg kod konstruktora...Fetel je bio neuhvatljiv i na stazi Jeongam, čime je upisao svoju 20. pobedu u karijeri, odnosno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.