Fetel: Nema nepobedivih

Izvor: B92, 27.Sep.2023, 13:08

Fetel: Nema nepobedivih

Sebastijan Fetel, četvorostruki šampion u Formuli 1, razmišlja ozbiljno o povrataku u najbrži karavan.

Nemački as je proteklog vikenda bio na stazi Suzuka u Japanu gde je predstavljao jedan projekat.

Tamo je upitan šta misli o eventualnim šansama ako bi se sledeće sezone trkao protiv svetskog šampiona Maksa Ferstapena.

Holanđanin je oborio rekord Fetela od devet uzastopnih pobeda, kada je početkom septembra u Monci ostvario deseti trijumf zaredom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"To ne bi bilo tako lako. On je jako dobar, i stvari ne idu ni za koga od nas lagano. Ipak, naravno da verujem u svoje sposobnosti i znam šta mogu da uradim, ali sam svestan i onog što ne mogu. Mislim da se jako razlikujemo, ali i dalje sam ubeđen da nema nepobedivih", kaže Fetel.

Da li će se vratiti, to je sasvim drugo pitanje, svestan je prepreka na tom putu.

"To je velika obaveza. Znam da želim da se takmičim primereno, da je to velika obaveza, jer ako nešto radim, želim da to bude kako treba. Tako da ne bih bio u stanju da ga pobedim samo time što bih se pojavio, bacio svoju torbu na sto, obukao odelo i rekao, idemo. Stvari tako ne funkcionišu", dodao je Sebastijan.

Nije propustio priliku da vozaču Red Bula čestita na obaranju njegovog rekorda.

"Maks je sjajan. Uživanje je gledati ga. Biće to jako teško ponoviti. Razumem da je dosadno gledati kad isti momak pobeđuje, ali morate da budete impresionirani izuzetnošću", zaključio je bivši šampion sveta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.