Ferstapen senior: Horner glumi žrtvu, Red Bul je pred eksplozijom

Izvor: B92, 03.Mar.2024, 12:27

Ferstapen senior: Horner glumi žrtvu, Red Bul je pred eksplozijom

Jos Ferstapen, otac Maksa Ferstapena, tvrdi da će Rd Bul "eksplodirati" ako Kristijan Horner ostane šef tima.

Horner je pod optužbom za nedolično ponašanje prema jednoj koleginici.

Iako je klupska istraga nedavno završena, to ni izbliza nije bio kraj, jer je na mejlove novinara i čelnika F1 stigao dokument sa 79 kopija stranica sa WhatsApp gde se vidi prepiska Hornera sa dotičnom koleginicom.

Otuda, mnogi smatraju da bi za Hornera najačasnije bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da podnese ostavku, a Ferstapen senior nema dilemu šta bi trebalo učiniti.

"Biće tenzije dok god ostane na poziciji. Tim je u opasnosti da bude razbijen. To ne može da se nastavi ovako. Eksplodiraće. On glumi žrtvu, a taj je koji je izazva probleme", jasan je Jos Ferstapen.

Zanimljivo je da je Horner smatrao da je otac svetskog šampiona jedan od onij koji je orkestrirao kampanjom protiv njega proteklih nedelja.

Ferstapen senior odbacuje optužbe.

"To ne bi imalo smisla. Zašto bih ja radio tako nešto kada Maksu ide dobro?", zaključio je Jos Ferstapen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.