Ferstapen o prekidima: Ne razumem

Izvor: B92, 02.Apr.2023, 10:14

Ferstapen o prekidima: Ne razumem

Maks Ferstapen je posle trke u Australiji komentarisao dešavanja.

Vozač Red Bula Maks Ferstapen pobedio je na trci za VN Australije u Melburnu.

Evo kako je trka izgledala iz njegovog ugla:

"Imali smo veoma loš start jer sam ja morao da budem oprezan, imao sam mnogo toga da izgubim, a oni mnogo toga da dobiju. Posle toga je sve bilo bolje i videlo se da sam bio dosta brži pa sam samo čekao DRS da bih ga obišao. Crvene zastave? Ne znam. Prvu i razumem, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali drugu zaista ne. Bilo je haotično, ali smo preživeli, pobedili i to je najvažnije", rekao je Ferstapen.

O duelu sa Hamiltonom, rekao je:

"Trudio sam se da izbegnem kontakt, pravila su takva da se zna šta radiš sa spoljne strane i to očito nije ispoštovano, ali smo imali dobar tempo i svakako ih obišlo posle. Ovo je moja prva pobeda u Australiji i osećaj je sjajan", kaže Mak.s

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.