Ferstapen nije impresioniran filmom Breda Pita o F1

Izvor: B92, 21.Dec.2023, 00:34

Ferstapen nije impresioniran filmom Breda Pita o F1

Trostruki svetski šampion Formule 1 Max Verstappen ne krije da ga posebno ne zanima film o Formuli 1 koji snima slavni američki glumac Bred Pit

U stvaranju ovog ostvarenja učestvuje kompanija Ferstapenovog najvećeg konkurenta Luisa Hamiltona, čiju je višegodišnju dominaciju okončao 2021.

Uprkos kašnjenju u produkciji zbog nedavnog štrajka scenarista u Holivudu, planovi za još uvek neimenovani film u kojem Pit ima glavnu ulogu i dalje su u punom zamahu, a u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bioskopima bi trebalo da se pojavi 2025. godine.

Ferstapen se nekoliko puta susreo s Pitom toke ove godine jer je glumac snimao scene na različitim lokacijama održavanja trka.

"Sigurno da je lepo to videti, ali ne interesuje me toliko. Ne moram gledati film o svom sportu. To je izmišljena priča i sve je uvek predramatično. To ipak morate voleti i ne smeta mi mnogo kada je reč o filmu. Volim filmove, a Bred Pit je sjajan glumac. Pre trke u Ostinu sam video nekoliko inserata filma kada su ih prikazali tokom sastanka vozača uz objašnjenje kako su ih snimili", izjavio je Ferstapen.

Međutim, on i njegove kolege se pojavljuju u dramatičnom F1 dokumentarnom serijalu "Drive To Survive".



"Ne mislim da je to zapravo gluma, to je svet u kojem živimo, koji tako funkcioniše. Ima malo 'igre' ponekad. Naravno, najradije to ne bih radio, ali to je deo političke igre u Formuli 1 i mnogim drugim sportovima. Tokom godina sam postao bolji u onom što govorim i što ne govorim, ali generalno, uglavnom sam svoj i definitivno nisam glumac",
završio je Holanđanin.

Ferstapen generalno nije ljubitelj marketinške strane Formule 1, što je posebno naglasio tokom premijerne trke u Las Vegasu sredinom novembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.