Ferstapen najbrži na trećem slobodnom treningu

Izvor: B92, 01.Maj.2021, 14:46

Ferstapen najbrži na trećem slobodnom treningu

Vozač Red Bula Holanđanin Maks Ferstapen ostvario je najbrže vreme na trećem slobodnom treningu uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Portugala.

Ferstapen je najbrži krug na stazi Portimao odvezao u vremenu 1:18,489.

Drugo mesto zauzeo je sedmostruki svetski šampion vozač Mercedesa Luis Hamilton sa zaostatkom od 0,236 sekundi za Ferstapenom, dok je treće vreme zabeležio Hamiltonov timski kolega Valteri Botas sa zaostatkom od 0,331 sekunda.

Četvrto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vreme ostvario je vozač Red Bula Serhio Peres, dok je peti bio vozač Alpina Esteban Okon.

Do desetog mesta plasirani su još vozači, Ferarija Šarl Lekler i Karlos Sainc, Meklarena Lando Noris, Alfa Taurija Pjer Gasli i Alfa Romea Kimi Raikonen.

Kvalifikacije su na programu od 16.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Botas sprečio Hamiltona da dođe do 100. pola

Izvor: N1 televizija, 01.Maj.2021

U subotu su na programu bile kvalifikacije za Veliku nagradu Portugala u šampionatu Formule 1, a 17. pol poziciju u karijeri ostvario je vozač Mercedesa Valteri Botas. On je slavio ispred timskog kolege Luisa Hamiltona, koji na taj način nije uspeo da dođe do jubilarnog 100. pola u prvom pokušaju...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.