Ferstapen: Sledeći cilj je 200 pobeda

Izvor: B92, 22.Jun.2023, 18:29

Ferstapen: Sledeći cilj je 200 pobeda

Aktuelni šampion sveta u Formuli 1 Maks Ferstapen izjavio je nakon trke u Montrealu da je sledeći cilj 200. pobeda za ekipu Red Bula, prenosi Sportklub.

Vozač Red Bula Maks Ferstapen pobedio je na trci za Veliku nagradu Kanade u Formuli 1 na stazi u Montrealu.

Dvostruki uzastopni šampion iskoristio je pol poziciju i došao do šestog trijumfa u sezoni, ukupno 41. u karijeri a jubilarnog 100. za Red Bul.

"Doneo sam im 41 pobedu. Vreme je da potpišu novi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ugovor sa mnom. Ozbiljno 100 trijumfa je neverovatno dostignuće i drago mi je što sam ja bio taj koji je upisao jubilarnu pobedu. Moramo da stremimo novim ciljevima. Sledeća granica je 200 pobeda", izjavio je Ferstapen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.