Ferstapen: Nije bilo tako sjajno

Izvor: B92, 09.Jul.2023, 18:59

Ferstapen: Nije bilo tako sjajno

Vozač Red Bula Maks Ferstapen rekao je danas da je srećan što je na stazi Silverston ekipi doneo 11. uzastopnu pobedu u Formuli 1.

Time je izjednačio rekord Meklarena po broju uzastopnih pobeda.

"Naravno da sam vrlo srećan što smo opet pobedili i tu mislim i na 11. uzastopnu pobedu za ekipu, mislim da je to prilično neverovatno, ali danas nije bilo tako jednostavno", rekao je Ferstapen, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Ferstapen, dvostruki uzastopni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svetski prvak, ostvario je danas šestu uzastopnu pobedu u šampionatu, pošto je bio najbrži u trci za Veliku nagradu Velike Britanije.

Holanđaninu je ovo ukupno osmi trijumf ove sezone, dok je preostale dve pobede zabeležio njegov timski kolega Serhio Peres.

Red Bul je takođe slavio i na poslednjoj trci prošle sezone.

Ferstapen je dodao da će u narednom periodu analizirati loš start trke, posle kojeg je izgubio prvo mesto od vozača Meklarena Landa Norisa.

"Bilo je jako loše pa ćemo to pogledati jer mislim da je poslednjih nekoliko startova bilo mnogo bolje, a danas nije bilo tako sjajno", istakao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.