Ferstapen: Nema razloga da napustim Red Bul

Izvor: B92, 06.Mar.2024, 23:31

Ferstapen: Nema razloga da napustim Red Bul

Trostruki svetski šampion Formule 1 Maks Ferstapen izjavio je da nema razloga da napusti Red Bul, uprkos sukobu između Josa Verstapena i Kristijana Hornera,

"Srećan sam u Red Bulu. Sve dok imamo dobre rezultate, neću imati razloga da odem. Uvek ću poštovati ugovor", izjavio je Verstapen.

Od kada je Luis Hamilton potpisao ugovor sa Ferarijem od 2025, mediji spekulišu kako bi Verstapen mogao da zauzme njegovo mesto u Mercedesu.

I pored 21 pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na prošlogodišnje 22 trke, Red Bul ima unutrašnjih problema u ekipi, pošto je Horner optužen za "neprikladno ponašanje", a nakon interne istrage i oslobođen optužbi.

Nekoliko sati nakon pobede sina u subotu u prvoj trci sezone u Bahreinu, Jos Verstapen je kritikovao Hornera.

"Postoji tenzija u timu, sve dok je on na mestu šefa ekipe. Tim rizikuje da se raspadne. Ne može ovako da se nastavi. Eksplodiraće", izjavio je Jos Verstapen za britanski Dejli Mejl.

"Važno mi je da se ne mešam u sukob. U Bahreinu to nije uticalo na učinak tima. Ostajem fokusiran na svoj posao, da budem dobar na stazi", rekao je Verstapen.

Na pitanje da li deli mišljenje svog oca i da li može da nastavi da radi sa Hornerom, Maks Verstapen je rekao da je fokusiran samo na rezultate tima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Verstapen: Nema razloga da napustim Red Bul

Izvor: Danas, 06.Mar.2024

Trostruki svetski šampion Formule 1 Maks Verstapen izjavio je danas da nema razloga da napusti Red Bul, uprkos sukobu između njegovog oca Josa Verstapena i šefa tima Kristijana Hornera.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.