Ferstapen: Navijači u Las Vegasu dolaze da piju i zabavljaju se

Izvor: B92, 19.Nov.2023, 00:33

Ferstapen: Navijači u Las Vegasu dolaze da piju i zabavljaju se

Maks Ferstapen uopšte nije oduševljen prilikama u Las Vegasu ovog vikenda.

Uoči trke za Veliku nagradu Las Vegasa, posebno je razočaran američkom publikom koju je rekao da zanimaju više druge stvari nego sama trka.

"Razumem da navijačima treba nešto drugo da rade okolo staze, ali mislim da je važnije da shvate čime se mi bavimo u ovom sportu. Većina njih dođe da se zabavlja, pije, vidi disk džokeja ili neki drugi performans. Mislim, ja to isto mogu bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gde drugo po svetu, mogu da odem na Ibicu i da se potpuno obeznanim, zar ne?", kaže vozač Red Bula.

Svetski šampion je takođe kritikovao to što su cene trodnevne karte bile u proseku oko 1.667 dolara, a trku u Las Vegasu upordio je sa petim rangom u engleskom fudbalu, Nacionalnom ligom.

Na kraju, dodao je i ovo:

"Ne radi se o mojoj strasti. Volim Las Vegas, ali ne da bi se tu vozile trke Formule 1. Volim da izađem, popijem koje piće, malo se našalim, dobro pojedem. Ipak, emocije i strast se ne mogu porediti sa nekim starim stvarima i vrednostima", zaključio je Holanđanin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.