Ferstapen: Luda trka

Izvor: B92, 31.Jul.2022, 18:32

Ferstapen: Luda trka

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da se u današnjoj trci Formule 1 za Veliku nagradu Mađarske nadao plasmanu na podijum.

Vozač Red Bula Maks Ferstapen rekao je da se u današnjoj trci Formule 1 za Veliku nagradu Mađarske nadao plasmanu na podijum, zbog lošije startne pozicije i da je srećan što je pobedio, u kako je naveo, ludoj trci.

"U početku sam se nadao da se mogu približiti podijumu, uslovi su bili nezgodni, ali mi smo imali zaista dobru strategiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Uvek smo dobro reagovali i išli u boks u pravo vreme. Mislio sam da imamo dobar rezultat, a na kraju i uz okretanje na stazi od 360 stepeni, pobedio sam", rekao je Ferstapen.

Ferstapen je trku na Hungaroringu počeo sa 10. mesto, ali je dobrom vožnjom, ali i lošom strategijom Ferarija, uspeo da zabeleži 28. pobedu u karijeri.

"Ovo je bila luda trka i naravno da sam vrlo srećan što smo pobedili", dodao je holandski vozač.

Ferstapen sada ima 258 bodova, 80 više od prvog konkurenta za titulu Šarla Leklera iz Ferarija, koji je zauzeo šesto mesto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Verstapen: Nadao sam se plasmanu na podijum, srećan sam zbog pobede

Izvor: Beta, 31.Jul.2022

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da se u današnjoj trci Formule 1 za Veliku nagradu Madjarske nadao plasmanu na podijum, zbog lošije startne pozicije i da je srećan što je pobedio, u kako je naveo, ludoj trci."U početku sam se nadao da se mogu približiti podijumu, uslovi su bili nezgodni,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.