Fernandeš najbolji na Old Trafordu, a onda prešao kod Nuna! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2020, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fernandeš najbolji na "Old Trafordu", a onda "prešao" kod Nuna! (video)

Portugalac već pobrao simpatije navijača.

Bruno Fernandeš je na svom debiju proveo devedeset minuta na terenu, po kraju utakmice je i došlo priznanje da je bivši kapiten Sportinga bio najbolji na terenu.

Ipak socijalne mreže ne staju da pišu o potezu veznjaka po kraju meča.

Bruno je zamenio dresove sa još jednim debitantom, Podensom iz Vulsa koji je sunarodniku ustupio svoj dres koji je Fernandeš odmah obukao, što je svakako lep gest, ali i ne nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na šta smo navikli.

Navijači su odmah krenuli da dele ovaj video sa komentarima da Bruno posle jedne utakmice sa "đavolima" želi u portugalsku koloniju sa "Molinoa". Deluje da ga u jednom trenutku ni De Hea nije prepoznao.

Bilo kako bilo, od Fernandeša se dosta očekuje, videćemo da li može "probuditi" Junajted u nastavku sezone.

Bruno Fernandes just wants to join his friends at Wolves 🤣 pic.twitter.com/fnvZ4RDP0Y

— Football Daily (@footballdaily) February 1, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.