Fernandes izdao CSKA i otišao u Zenit

Izvor: B92, 17.Jul.2023, 14:44

Fernandes izdao CSKA i otišao u Zenit

Mario Fernandes postao je novi fudbaler Zenita iz Sankt Peterburga.

Brazilac koji poseduje ruski pasoš i koji je branio boje Rusije na Mundijalu 2018. godine je sa aktuelnim šampionom potpisao ugovor na godinu plus godinu sa godišnjom platom od 2.500.000 evra.

Ovaj potez Fernandesa, je šokirao sve navijače CSKA, čiji je bio član punih deset godina, da bi se potom preselio u Brazil kako bi bio sa svojom porodicom.

Fernandesu je ugovor sa CSKA bio suspendovan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u dogovoru obe strane. Samo šest meseci kasnije Fernandes je potpisao ugovor sa Intenasionalom, čime je iskoristio odluku FIFA i UEFA da ugovori sa ruskim klubovima mogu da se jednostrano raskinu bez posledica.

Bio je član Internasionala samo šest meseci, i već se uveliko govorilo o njegovom povratku u Rusiju, iz CSKA je stigla poruka da ako želi da se vrati da ga čekaju reširenih ruku.

Ali je onda Fernandes umesto u CSKA otišao u Zenit i tako iazazvao potpunu nevericu kod ekipe iz Moskve.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.