Ferguson vraća Vidića

Izvor: RTS, 24.Sep.2012, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferguson vraća Vidića

Nemanja Vidić nije bio ni na klupi za meč protiv Liverpula, ali srpski internacionalac već naredne nedelje vraća se u redove "đavola". Aleks Ferguson rekao je da je izostavio Vidića iz tima za meč sa Liverpulom ne želevši da rizikuje obnovu povrede kolena srpskog igrača.

Mnoge je začudila odluka Aleksa Fergusona da na meču protiv Liverpula u nedelju, iz sastsava izostavi Nemanju Vidića. Junajted je ipak pobedio večitog rivala na teškom gostovanju, a odmoreni Vidić >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << će već naredne nedelje biti u sastavu „đavola" za meč protiv Totenhema na Old Trafordu.

Škotski stručnjak je odmorio Vidića ne želevši da rizikuje ponovnu povredu srpskog reprezentativca, koji se u tim vratio posle višemesečnog odsustvovanja zbog teške povrede ligamenata kolena.

„Nemanja je osećao blagu bol oko kolena i odlučili smo da ne rizikujemo da ga stavimo u tim. On će najverovatnije već sledeće nedelje biti u ekipi", potvrdio je Ferguson.

Zanimljivo je da je na meču protiv Liverpula na Enfildu bilo predviđeno da kapiteni dva tima, Nemanja Vidić i Stiven Džerard puste 96 balona u znak sećanja na žrtve Hilsboroa.

Tu čast, umesto srpskog internacionalnca, imao je Rajan Gigs, koji je za meč protiv Liverpula, nosio kapitensku traku.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.