Ferguson vraća Forlana

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Sep.2010, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferguson vraća Forlana

Urugvajski reprezentativac Dijego Forlan mogao bi da se vrati u Mančester Junajteda za koji je igrao od 2002. do 2004. godine.
Menadžer „Crvenih đavola“ Ser Aleks Ferguson ima u planu da u redove Junajted dovede igrača Atletiko Madrida.
Posle karijere na Old Trafordu, Forlan je od 2004. godine nosio dres Viljareala, a kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je postao član Atletiko Madrida, kome je ove godine doneo trofej u Ligi Evrope.
Za Mančester Junajted postigao je samo 10 golova na 63 utakmice, da bi od odlaska sa ostrva upisao 123 gola na 212 mečeva Primere.
Zbog svega toga, ali i zbog sjajnih partija za reprezentaciju Urugvaja na Svetskom šampionatu Ser Aleks Ferguson je izrazio veliku želju da vrati Forlana u Mančester.
Problem u transferu, koji bi mogao da se obavi u januaru 2011. godine predstavlja i ozbiljno interesovanje Intera iz Milana za Urugvajca.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.