Ferguson priprema novi ugovor za Ovena

Izvor: Blic, 02.Nov.2010, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferguson priprema novi ugovor za Ovena

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson ovih dana je razgovarao sa upravom kluba oko produženja ugovora napadaču Majklu Ovenu.

Ferguson izuzetno ceni Ovenove kvalitete i svestan je da bi nekadašnji reprezentativac Engleske pružao još bolje partije da ga mnogobrojne povrede nisu omele u tome.

"Majkla svi volimo, a u svlačionici je jedan od omiljenih igrača. Kad god je igrao, pružao je maksimum i ne smemo zaboraviti da nas je u puno utakmica bukvalno spasavao", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao je Ferguson, a prenosi magazin Pipl.

Oven je prošle nedelje dao jedan intervju za Dejli mejl u kojem je rekao da se pribojava mogućeg odlaska iz kluba usled male minutaže, prouzrokovane dugim odsustvima sa terena.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.