Ferguson: Teves mi se nije javljao

Izvor: RTS, 13.Jul.2009, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferguson: Teves mi se nije javljao

Trener Mančester junajteda Aleks Ferguson rekao je da mu se Karlos Teves nije javljao na telefon, niti odgovarao na poruke kada je želeo da ubedi argentinskog fudbalera da ostane u klubu.

Ferguson je novinarima danas rekao da je pokušavao da zadrži Tevesa pre nego što mu je istekao dvogodišnji ugovor o pozajmici.

"Odavno sam pomišljao da će Teves otići. Mislim da je možda dogovorio transfer negde u januaru, jer sam razgovarao sa njim iste noći kada smo igrali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa Interom (u martu), ali mi nikada nije odgovorio", rekao je Ferguson, što je bilo prvi put da javno priča o Tevesovom ostanku. 

"Zvao sam ga tokom praznika i nije mi se javio, dva puta sam mu slao poruke i ni na njih mi nije odgovorio, tako da je očigledno odavno odlučio. Bio je dobar igrač i dobro je igrao za nas. Ali, očigledno je sam procenio i odlučio da ode negde", kazao je trener Junajteda.

Šampion Evrope i Engleske želeo je da izdvoji 25,5 miliona funti da otkupi Tevesov ugovor, ali izgleda da se napadač odlučio za gradskog rivala Mančester siti.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.