Ferguson: Hjuze, osveti se Sitiju

Izvor: B92, 07.Maj.2012, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferguson: "Hjuze, osveti se Sitiju"

Menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson još nije izgubio nadu da njegov tim može da osvoji titulu prvaka Engelske.

Kolo pre kraja, Siti ima prednost zahvaljujući boljoj gol-razlici, a u poslednjoj rundi dočekuje KPR.

"Ljudi će misliti da je Siti već zgrabio trofej i naravno da će nama biti teško da osvojimo titulu. Ali još ima nade - KPR se bori za opstanak i bodovi su im neophodni. Siti je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << favorit, ali KPR ima šanse", rekao je Ferguson.

Takođe, Ferguson se oslanja na više sile i nada se da će se Sitiju vratiti za „neetičko" otpuštanje Marka Hjuza, sadašnjeg menadžera Rendžersa.

„Voleo bih najviše da Hjuz sada igra za KPR. Njega je Siti otpustio na krajnje neetički način i siguran sam da on to pamti. Moglo bi se dogoditi čudo, događale su se i čudnije stvari", dodao je škotski stručnjak.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.