Ferero u Sidneju

Izvor: B92, 25.Dec.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferero u Sidneju



Nekadašnji svetski reket broj jedan Huan Karlos Ferero dobio je vajld kard za međunarodni teniski turnir u Sidneju. 25-godišnji Španac, koji je doživeo veliki broj povreda i bolesti posle dolaska na prvo mesto ATP 2003. godine, proveo je tekuću sezonu reizgrađujući svoju karijeru pošto je pao na 92. poziciju. Trenutno je 18.

Ferero je nedavno potvrdio nastup na Ouklend Openu u Novom Zelandu, koji se održava iste nedelje kao i turnir u Sidneju, ali su organizatori >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saopštili da će ipak period od 9. do 14. januara provesti u Australiji.

"Bio sam veoma srećan što sam dobio zahtev od Huana Karlosa prethodne noći i bila je to laka odluka da mu damo vajld kard", rekao je direktor turnira Krejg Votson.

Ferero je osvojio Rolan Garos 2003. godine i stigao do finala Flašing Medouza. Ove godine stigao je do finala u Barseloni i Beču, a polufinala u Pekingu i Monte Karlu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.