Ferero je izričit, neće nastavak prvenstva!

Izvor: Sportske.net, 08.Apr.2020, 23:57

Ferero je izričit, neće nastavak prvenstva!

UEFA preti sa jedne strane, Ferero poziva na razum.

Hoće li se Serija A nastaviti?

Danas je u Italiji saopšteno da je novih 3836 slučajeva koronavirusa, kao i da je preminulo 542. Ova zemlja ima i najviše mrtvih zbog koronavirusa, čak 17669.

Sa druge strane, UEFA pritiska klubove i saveze, želi da se sva takmičenja nastave, veliki novac je u igri, ali trebalo bi da bude u drugom planu.

Tako misli i Masimo Ferero, predsednik Sampdorije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

"Moramo da se organizujemo i da priznamo da je sezona završena", rekao je Ferero.

"To kažem teška srca jer želim da se nastavi, ali samo kada budem mogao da vidim naše navijače na stadionu. Duša me boli kada sam video meč Sampdorija-Verona bez gledalaca. Kako uopšte možete da slavite u tom slučaju?"

"Šta je uopšte fudbal bez navijača?", pitao se Ferero.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Duša me boli " sezona u Seriji A je gotova"

Izvor: B92, 09.Apr.2020, 11:45

Predsednik Sampdorije Masimo Ferero zalaže se da se sezona u italijanskoj Seriji A prekine...Pandemija koronavirusa među prvima je zaustavila fudbal u Italiji, koja je u velikoj meri pogođena sa preko 17.000 smrtnih slučajeva...Još uvek je pitanje kada će se nastaviti prvenstvo, UEFA je naložila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.