Ferejra gurnuo preko reklame dečaka koji skuplja lopte i momak mu je sve oprostio! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Mar.2018, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferejra gurnuo preko reklame dečaka koji skuplja lopte i momak mu je sve oprostio! (video)

Dečak koji sakuplja lopte se poneo gospodski za razliku od Fakunda Ferejre.

Fakundo Ferejra, fudbaler Šahtjora, je sinoć u žurbi da se što pre stigne do gola Rome odgnurnuo dečaka koji skuplja lopte, momak je pao preko reklame što je razbesnelo navijače Rome.

Danas se dečak oglasio na Instagramu.

"Hvala svima koji su brinuli za mene. Dobro sam. To je bio samo nekontrolisan potez igrača. On je takođe ljudsko biće", napisao je ovaj dobri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << momak na Instagramu.

Gospodski potez.

You get a red card for this sort of contact with a ball 'boy' in English football, just yellow here 🙄 #UCL #RomaShakhtar pic.twitter.com/694nUadRTd

— Russell Saunders (@MrGrumpyinOz) March 13, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Uefa optužila Romu zbog dečaka koji skuplja lopte pored terena

Izvor: Beta, 15.Mar.2018, 12:20

Evropska fudbalska unija (Uefa) optužila je danas Romu, pošto je dečak koji skuplja lopte pored terena trošio vreme u utakmici protiv Šahtjora, u revanšu osmine finala Lige šampiona.Dečak je u završnici utamice odigrane u utorak odlagao da vrati loptu u igru, a onda ga je na reklamu gurnuo fudbaler...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.