Izvor: Blic, 19.Nov.2009, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferdinand van terena do kraja godine

Fudbaler engleskog premijerligaša Mančester Junajteda Rio Ferdinand zbog povrede noge biće van terena do kraja godine, navedeno je na zvaničnom sajtu trofejnog kluba.

Prema proceni lekara, povreda lista rezultiraće višenedeljnom pauzom kako bi se 31. godišnji igrač aktuelnog prvaka Engleske u potpunosti oporavio. Neizvesnost vezanu za dužinu perioda potrebnu za oporavak Ferninanda dodatno uslovljavaju i problemi sa kukom, koji su jedan od razloga za pad njegove forme u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dosadašnjim delu sezone.

Zvaničnici kluba sa Old Traforda, koji u Premijer ligi posle 12. kola zauzima treće mesto sa 25 bodova, veruju da situacija neće biti dodatno otežana i da će se Ferdinand početkom naredne godine priključiti ekipi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.