Ferdinand: Ronaldo ostaje

Izvor: B92, 09.Jun.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferdinand: "Ronaldo ostaje"



Odbrambeni igrač Mančester junajteda Rio Ferdinand izjavio je da će njegov saigrač Kristijano Ronaldo i sledeće godine ostati u klubu, preneli su britanski mediji. Ovakva Ferdinandova izjava pojačala je spekulacije o fudbalskoj budućnosti Kristijana Ronalda, pošto su Portugalca u poslednje vreme povezivali sa Realom iz Madrida.

"Ne mislim da će Mančester prodati Ronalda. Gledao sam intervju trenera Aleksa Fergusona, kada je rekao da će Junajted prodati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << samo one igrače koje budu želeli da prodaju, a naš napadač, očigledno, ne spada u tu kategoriju", rekao je Ferdinand za britansku televiziju "Skaj".

Ferdinand je dodao i da bi želeo da Ronaldo ostane u ekipi, ali da igrači ne donose odluke, i da mora, kao i svi drugi, da sačeka zvaničnu odluku kluba.

"Želim da Ronaldo ostane jer je sjajan fudbaler, i sa njim u timu možemo da napravimo veće uspehe, ali ja o tome ne odlučujem, već ljudi iz uprave. Prilično sam siguran da će Portugalac ostati na 'Old Trafordu' i naredne sezone", rekao je on.

Reprezentativac Engleske je naglasio da je Ronaldo sposoban sda samostalno donosi odluke, ali i dodao da igrači Mančestera 100 odsto podržavaju trenera Fergusona, bez obzira da li će dozvoliti da Portugalac napusti ekipu.

"Ferguson ima mnogo iskustva u ovakvim situacijama, jer je u prošlosti donosio važne odluke. Igrači su 100 odsto uz njega, bez obzira na sve", zaključio je Ferdinand.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.