Fenerova zanimljiva poruka Galati, a onda im je Burak Jilmaz pokazao četiri prsta…

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2015, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fenerova zanimljiva poruka Galati, a onda im je Burak Jilmaz pokazao četiri prsta…

Kao i uvek kada je u pitanju veliki debi turskog fudbala, ludnica na triinama

Turska je na nogama, došao je i dan najvećeg derbija. Kao i uvek kada Fenerbahče i Galatasaraj odmeravaju snage, ključa na tirbinama. Naravno sa zanimljivim koreografijama bez postujućih navijača.

Fenerovi navijači su najvećeg rivala dočekali porukom “Game over” (“Igra je završena”) preko cele tribine, ali nije baš da su patentirali original. Navijači Milana su još pre 12 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << godina imali sličnu koreografiju za rivale iz Intera.

Detalj koji je izavao najveću buru negodovanja na tribinama je gest Galatinog napadača Buraka Jilmaza. Dok je prilazio klupi za rezervne igrače gostiju na poečtku drugog poluvremena, turskog napadača su vređali i prozivali domaći navijači smešeteni iza klupe. On im je odgovorio tako što je podigao četiri prsta i potpuno ih razbesneo. Četiri prsta su aluzija na četiri zvezdice na grbu Galatasaraja. Svaka zvezdica označa pet titula šampiona, a Galatasaraj je jedini klub u Turskoj sa 20 šampionskih titula što je trn u oku Fenerovim pristalicama…

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.