Fenerbahče želi Gista?

Izvor: B92, 29.Apr.2011, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fenerbahče želi Gista?

Džejms Gist je na meti Fenerbahče Ulkera, pišu turski mediji.

Dnevnik Milijet tvrdi da je Partizanov Amerikanac savršeno pojačanje za narednu sezonu iz više razloga i da su prvi kontakti sa igračem već napravljeni.

Gist je rođen u Turskoj, u istanbulskom timu bi igrao kao domaćin, što bi omogućilo doviđenje većeg broja stranaca. Fenerbahče Ulker već razmišlja o narednoj sezoni, iako i dalje vodi bitku za odbranu titule prvaka Turske, a pri tom i dalje imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << problema sa povredama koje ih prate tokom cele sezone.

Gigant iz Isanbula ništa ne prepušta slučaju, pa bi, kako piše Milijet, trebalo da uslede dalji razgovori sa odličnim Amerikancem.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.