Fenerbahče otpisao Bjelicu i Kalatesa

Izvor: B92, 25.Avg.2023, 19:30

Fenerbahče otpisao Bjelicu i Kalatesa

Generalni direktor Fenerbahčea Derija Jenijer rekao je da ekipa iz Istanbula više ne računa na srpskog košarkaša Nemanju Bjelicu.

Bjelica je zbog problema sa povredom propustio gotovo celu prošlu sezonu zbog povrede, a sledeće sezone će morati da potraži novi klub.

"Preneli smo i Nemanji Bjelici i Niku Kalatesu i njihovim menadžerima da ne mislimo na njih u našem planiranju ove godine“, rekao je Derija Janijer, a prenosi Jurohups.

Bjelica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Kalates imaju važeće ugovore sa Fenerbahčeom, tako da će Srbin i Grk pokušati da otplate ceo ugovor sa klubom.

"Pošto su u pitanju igrači sa važećim ugovorom, obojica su počeli da treniraju sa nama. Pogledaćemo situaciju u narednom periodu", rekao je Jenijer.

Što se tiče Bjelice, za njega postoji priče oko njegovog povratka u Crvenu zvezdu, mada za sada nema naznaka da bi se taj transfer ostvario.

Sa druge strane za Nika Kalatesa je postojala priča da bi mogao da pojača Partizan, ali pošto su crno-beli doveli na mestu plejmejkera Pi Džej Doužera, mala je verovatnoća da bi doveli Kalatesa u svoje redove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.