Fenerbahče najbliži Živkoviću

Izvor: TV Arena Sport, 08.Jan.2016, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fenerbahče najbliži Živkoviću

Prema pisanjima turskih medija, Fenerbahče je u poodmaklim pregovorima sa Partizanom oko Andrije Živkovića.

Mladi Nišlija izgleda još uvek nije odlučio gde će nastaviti karijeru, a i više nego očigledno je da to neće biti u Partizanu, kako sada stvari stoje.

U današnjim izdanjima turski mediji tvrde da je Andrija Živković u poodmaklim pregovorima sa Fenerbahčeom i da je dosta bliži tom timu nego li Galatasaraju.

Iz Partizana se još uvek ne oglašavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << oko ovog transfera, ali ono što se zna definitivno jeste da Andrija Živković naredne sezone neće biti član crno-belih.

Pored turskih velikana, interesovanje za Partizanovog asa je veliko, pokazali su ga Atletiko Madrid, PSŽ, Borusija iz Dortmunda, pa i pojedini premijerligaški timovi poput Mančester sitija.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Ako ste propustili neku vest iz košarke obavezno pogledajte link vesti.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.