Fenerbahče 19. put prvak Turske

Izvor: B92, 27.Apr.2014, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fenerbahče 19. put prvak Turske

Fudbaleri Fenerbahčea osvojili su 19. titulu prvaka Turske, pošto su u Istanbulu u utakmici 31. kola odigrali meč bez golova protiv Rizespora.

Tri kola pre kraja sezone Fenerbahče ima nedostižnih12 bodova više od dosadašnjeg prvaka Galatasaraja.

Galatasaraj je iskoristio poraz Bešiktaša od Sivasa (3:0) i minimalnom pobedom nad Elazigom u gostima preuzeo drugu poziciju na tabeli, koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fenerbahče 19. put prvak Turske

Izvor: B92, 27.Apr.2014

Fudbaleri Fenerbahčea osvojili su 19. titulu prvaka Turske, pošto su u Istanbulu u utakmici 31. kola odigrali meč bez golova protiv Rizespora...Tri kola pre kraja sezone Fenerbahče ima nedostižnih12 bodova više od dosadašnjeg prvaka Galatasaraja...Galatasaraj je iskoristio poraz Bešiktaša od...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.