Fener slavio u istanbulskom derbiju (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Jan.2020, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fener slavio u istanbulskom derbiju (video)

Fudbaleri Fenerbahčea uspeli su da upišu trijumf pred svojim navijačima u velikom derbiju.

U okviru 19. kola turskog šampionata, Fenerbahče je dočekao Bašakšehir, domaćin je slavio sa 2:0 (0:0).

U prvom delu nije bilo golova, da bi domaćin stigao do vođstva u 72. minutu.

Sjajan prodor Maksa Krusea kroz sredinu i efektan pogodak za prednost domaćeg sastava u derbiju.

Sve je postalo jasno na "Ulker" stadionu u 86. minutu, odličan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prodor Gerija Rodrigesa po desnoj strani, ubacio je loptu pred gol rivala, na pravom mestu se našao Vedad Murići, koji duplira prednost Fenera.

Do kraja nije bilo promene rezultata, pobeda Fenera koji je sada drugi na tabeli sa bodom više od današnjeg rivala. Sivas i dalje na čelu sa tri boda više i utakmicom manje od Fenerbahčea.

Srpski internacionalac Danijel Aleksić je za goste zaigrao od 75. minuta, kada je zamenio Topala, ali ni njegov ulazak u igru nije pomogao ekipi Bašakšehira.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BL - Hofenhajm ubedljiv na "Vezeru" (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Jan.2020

Verder poražen kod kuće u 19. kolu nemačkog šampionata...Fudbaleri Hofenhajma slavili su na gostovanju u Bremenu rezultatom 0:3 (0:0)...U prvom delu nije bilo golova, da bi gosti do prednosti stigli u 65. minutu, kada je autogol postigao Dejvi Klasen...Pokušao je bivši kapiten Ajaksa da spreči...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.