Felps uporedio sebe sa Majklom Džordan

Izvor: B92, 19.Maj.2020, 23:07

Felps uporedio sebe sa Majklom Džordan

Majkl Džordan ovih dana je u centru pažnje svetske javnosti zbog serijala "Poslednji ples" koji je u ponedeljak završen sa emitovanjem.

Nižu se reakcije, a među mnogima stigla je i od proslavljenog plivačkog šampiona Majkla Felpsa.

On je rođen iste godine kada je počela priča Džordana sa Čikago Bulsima, 1984.

"Za mene, Majkl Džordan je bio idol dok sam odrastao. On je bio momak koji sam ja želeo da postanem u plivanju. U potpunosti je promenio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i unapredio košarku do neverovatnih visina", rekao je Felps u razgovoru za "Jahu sports".

Naravno, i on je gledao serijal "Poslednji ples" sa punom pažnjom, a čak je sebe uporedio sa Džordanom.

"Najblaže rečeno, svi kažu da sam bio kreten. Ali bih sa ove distance i ja za sebe to isto prokomentarisao. Bio sam budala dok sam trenirao, jer sam želeo da pomognem svima da pobeđuju kao ja", izjavio je Felps i dodao:

"Svi zajedno radimo kao tim iako je plivanje individualan sport. Želimo jedno drugom najbolje, tako sam i ja svoje saigrače izazivao da daju maksimum pod stresom", zaključio je Felps.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.