Feliks neće nazad kod Simeonea

Izvor: B92, 12.Jul.2023, 08:10

Feliks neće nazad kod Simeonea

Portugalski reprezentativac Žoao Feliks zatražio je od čelnika Atletika da bude stavljen na transfer listu, jer je nezadovoljan statusom u madridskom klubu.

Feliks (23) je drugi deo prošle sezone proveo na pozajmici u Čelsiju, koji je odbio da otkupi ugovor portugalskog fudbalera.

On je prošle sezone za Čelsi i Atletiko odigrao 35 utakmica, a postigao je samo sedam golova uz tri asistencije.

Portugalski fudbaler je počeo pripreme za novu sezonu sa ekipom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Atletika, a španski mediji tvrde da je ljut na čelnike kluba pošto su dres sa brojem sedam dodelili Antoanu Grizmanu.

Feliks je zbog toga razgovarao sa sportskim direktorom kluba Andreom Bertom, a onda je nezadovoljan ranije napustio trening Atletika. Interesovanje za Feliksa pokazao je novi trener Pari Sen Žermena Luis Enrike, a Portugalac bi mogao da bude pozajmljen šampionu Francuske do kraja sezone.

Feliks je stigao u Atletiko 2019. godine iz Benfike za čak 126 miliona evra. Međutim, portugalski fudbaler nije ispunio očekivanja madridskog kluba, pošto je odigrao 131 meč, a postigao je samo 34 gola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.