Feliks: Nisam loš momak, imam dobar odnos sa igračima Atletika

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 18:28

Feliks: Nisam "loš momak", imam dobar odnos sa igračima Atletika

Barselona savladala Madriđane sa 3:0.
Fudbaler Barselone i portugalski reprezentativac Žoao Feliks izjavio je da ima dobar odnos sa igračima Atletika i istakao da navijači madridskog kluba ne bi trebalo da ga smatraju za "lošeg momka". Feliks (24) je u Atletiko stigao 2019. godine kao veliko pojačanje iz Benfike za oko 127 miliona evra. Međutim, portugalski fudbaler u madridskom klubu nije prikazao igre kakve su se od njega očekivale. On je drugi deo prošle sezone proveo na pozajmici u Čelsiju.
Atletiko je potom početkom septembra 2023. prosledio portugalskog fudbalera na jednogodišnju pozajmicu u Barselonu.  Katalonski klub je sinoć u gostima pobedio Atletiko 3:0 u 29. kolu La Lige, a Feliks je postigao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.